Tirpitz

Efter utallige aflysninger kunne vi endelig gennemføre et arrangement i klubben. Bestyrelsen var enige om at gennemføre den årlige udflugt hvis der var medlemmer der ville med, heldigvis var vi 28 der var tilmeldt, ikke så mange som vi plejer at være, men vi var enige om at gennemføre, for at vise at vi stadigvæk eksisterede.


Den 9 juni startede vi så kl. 7.30, i retning mod Tambours Have ved Varde, fra Nordborg med opsamling som vi plejer, i øvrigt med rigtigt fint vejr

.

Efter lidt besvær med at fremvise Coronapas, en havde den på sin telefon, men vidste ikke hvordan hun skulle finde den, det lykkes ved fælles hjælp at få den vist, de var meget strikse med at se passet, et selskab efter os, måtte efterlade en person uden for haven. I haven havde vi et par timer til at nyde alle de fine blomster og haveanlæg.


Efter et par varme timer i haven, gik turen videre til Tirpitz Museet, vel ankommet stod der en dame og tog imod os på parkeringspladsen for at fortælle om hvad vi skulle ind og se, det var en rigtig god introduktion til besøget, vi blev så ledt ind af en bagdør, dronning indgangen som guiden sagde, men det var vist for resten også den dør der blev brugt til at fragte affald ud af. Museet er en stor oplevelse med mange små udstillinger og mulighed for at høre spændende fortællinger undervejs.


Sidst på eftermiddagen var der så afgang til Holbøl Landbohjem hvor vi fik den trationelle 2-retters menu.

På Holbøl Landbohjem traf vi en gammel bekendt fra Havnbjerg, Ole Høker – Ole Favør som nu er bestyrer af Landbohjemmet.

Kl. 21 var vi retur i Nordborg efter en dejlig og varm tur, tak til dem der havde lyst til at komme med på tur på trods af Corona restriktioner, tak til GF Turistfart for at arrangere turen og ikke mindst tak til vores chauffør Kenn, for altid at gøre turen til en dejlig oplevelse.

De næste arrangementer i klubben er: onsdag d. 8 sep. Kl 14.00, Grill eftermiddag – onsdag d. 22 sept. kl 9.30, generalforsamling – onsdag d. 6 okt. Kl. 13.00, lottospil – onsdag d. 20 okt. Kl. 19.00, besøg i Mjels Bryghus – onsdag d. 3 nov. Kl. 14.00, lottospil – fredag d. 26 nov. Kl. 14.00, julefrokost – onsdag d. 8 dec. Kl. 14.00, adventshygge.


Vi håber at programmet for resten af året kan gennemføres, ellers må man følge med på vores hjemmeside.


Se billeder fra turen her

Så lykkedes det endelig